Eiendomsmegling

Lokalkjente meglere

Vi har siden 2008 solgt boliger, hytter, landbruks- og næringseiendommer og tomter i Vestland fylke. Vi er lokalkjente og har kunnskapen som skal til for å finne kjøper til akkurat din eiendom.

Salgsgaranti

Vi gir deg som privat selger salgsgaranti. Det vil si at man ikke betaler noe hvis eiendommen ikke blir solgt i oppdragstiden. Dette gir deg sikkerhet for at vi gjør vårt ytterste for at du skal bli fornøyd og oppnå best mulig pris for eiendommen din.

Markedsføring

Nøkkelen til et godt salg er god markedsføring. Verden forandre seg og vi er opptatt av å følge trendene i samfunnet. Vi bruker de teknologiske løsningene som gjør at din eiendom når ut til flest mulig. Vår markedspakke endres fortløpende i tråd med det som gir den optimale makredsføringen. Vi samarbeider blant annet med de største nasjonale aktørene som knytter din eiendom til interesserte kjøpere ved hjelp av algoritmer.

KJØPERREGISTER

Vi bruker vårt register av potensielle boligkjøpere og matcher din eiendom mot disse. Potensielle kjøpere som har samtykket til det blir da kontakte av oss direkte.

Eiendom til salgs

Se hvilke eiendommer vi har til salgs
Klikk her